BOSTADSRÄTTER

Vi bygger inte lägenheter, vi bygger hem. För oss är varje tomt unik, och varje bostad ska vara det också. Vi väljer bort färdiga koncepthus för att istället skapa byggnader som gifter sig med sin omgivning. Som passar in – och sticker ut. Då kommer det väl till pass att vi byggt hem i över 70 år. Hela tiden med ett fokus på boende och kvalitet. När du köper av ska du känna dig trygg.

VI BYGGER HEM, INTE LÄGENHETER

Vi vill skapa hem för alla. Vem du än är, varifrån du kommer eller vart du än är på väg. Därför har vi en särskild projektorganisation som fokuserar på vår bostadsutveckling. Redan när vi ritar våra hus tänker dig som ska bo där. Hur du vill leva i ditt hem. Vad du behöver när det kommer till planlösning, funktioner, bekvämligheter och liknande. Men det är inte bara insidan som räknas. För oss är utsidan minst lika viktig. Vi studerar området huset skall uppföras i för att på så sätt skapa ett flerbostadshus som både smälter in i omgivningen men som också sticker ut. För vi är måna om att alla våra hus ska ha det där lilla extra. Naturligtvis ser vi alltid till att följa samhällets krav på energieffektivitet, funktionalitet och trygghet. Vi bygger helt enkelt långsiktiga och hållbara bostäder och miljöer.

KVALITETSTÄNK REDAN FRÅN BÖRJAN

Vi utvecklar bostäder från början till slut, det omfattar förvärv av mark, detaljarbete, projektering, produktion och försäljning. Vi väljer våra leverantörer och underentreprenörer noga och på så sätt kan vi säkerställa att det hem våra kunder köper håller hög kvalité. En annan fördel är att detta också gynnar såväl lokala näringslivet som kommuner men gör också att vi kan minska miljöbelastningen genom kortare transporter. Vi väljer också att i regel bemanna våra bostadsprojekt med våra egna byggnadsarbetare. På så säkerställer vi att de som bygger våra bostäder har rätt kompetens och förutsättningar för att skapa både ett bättre slutresultat och en arbetsmiljö där våra medarbetare tris och mår bra. Ett sjyst byggande helt enkelt.

VÅRA AKTUELLA PROJEKT

Alla våra bostadsrättsprojekt har egna sajter där man kan läsa om hur det går till att köpa bostadsrätter från oss, se vilka lediga boenden vi har men också under projektets gång följa vad som händer. Här ser du våra aktuella projekt.

BRF DOMHERREN, KINNA

31 modernt utformade boenden mitt i Kinna.

BRF FISKEBACKEN, ULRICEHAMN

26 boenden ett stenkast från Åsundens strand.

KONTAKT BOSTADSRÄTTER

PER GÄRDELÖV, Projektchef
0703–271 365
per.gardelov@eriklarssonbygg.se

HUSKURAGE – TILLSAMMANS RÄDDAR VI LIV

På samma sätt som att vi vill att du ska känna dig trygg när du köper av oss, vill vi också att du ska känna dig trygg efter att du flyttat in i ditt nya hem. Vi vill förhindra våld i hemmet. Vi tror på att alla människor har rätt att leva utan oro och rädsla för våld. Därför inför vi Huskurage i samtliga våra bostäder redan från början. Vi gör detta med hopp om att tillsammans kunna rädda liv!

HAR DU TIPS OM TOMT ELLER VILL SÄLJA MARK?