BYGGHANDEL

Välkommen till vår bygghandel, där vi inte bara erbjuder ett omfattande sortiment av kvalitativa byggnadsmaterial, utan även en genuin förståelse för ditt arbete. Vi strävar efter att göra ditt köp till en trevlig och enkel upplevelse. Oavsett om du är yrkesman och ställer höga krav på kvalitet, snabbhet och konkurrenskraftiga priser, eller om du är en privatperson som inte är helt säker på vilka produkter du behöver till ditt byggprojekt. Vi förstår vikten av att erbjuda kompetens och service från våra dedikerade medarbetare. 

Hos oss får du inte bara byggnadsmaterial av högsta kvalitet, utan även den expertis och stöd du behöver för att göra ditt projekt framgångsrikt.

 

ÖPPETTIDER

 

Öppettider
Måndag–torsdag 6.15–16.00
Fredag 6.15–11.00

Dag före röd dag 6.15–11.00.

Avvikande öppettider i påsk
Skärtorsdagen öppet mellan kl 6.15–11:00 
Långfredag: STÄNGT
Måndag: STÄNGT


 

HANDLA MATERIAL PÅ DET SÄTT SOM PASSAR DIG BÄST!

 

Plocka ihop ditt byggmaterial själv

För dig som vet exakt vad du behöver och var det finns, erbjuder vi en smidig lösning. Åk direkt till oss och plocka ihop ditt material. Stanna till utanför kassan och signalera en av våra medarbetare att komma ut och hjälpa dig att räkna ihop ditt material. Med den här effektiva metoden kan du handla ditt byggmaterial snabbt och smidigt, så att du kan påbörja ditt byggprojekt så snart som möjligt. Denna lösning vänder sig främst till våra yrkesarbetande kunder.

 

Få hjälp att plocka ihop ditt byggmaterial

Vi vet att det inte alltid är enkelt att veta vilka material och byggnadssätt som passar bäst för ditt projekt, särskilt med tanke på den ständiga utvecklingen av byggnadsmaterial och arbetssätt. Men oroa dig inte, vi håller koll på de senaste trenderna och de nyaste materialen. När du handlar hos oss kan du dra nytta av vår expertis genom att ta hjälp av våra medarbetare för att välja rätt byggmaterial. Vi guidar dig genom hela processen. Tillsammans ser vi till att du får exakt det material du behöver för ditt byggprojekt. Vi förstår hur viktigt det är att ha rätt material för att uppnå det bästa resultatet. Du kan lita på oss för expertstöd och rådgivning vid varje steg på vägen. Med vår hjälp blir ditt byggprojekt enklare och mer framgångsrikt än någonsin tidigare.


Ring eller mejla in din beställning

Du kan enkelt ringa in eller mejla din beställning till oss, och våra experter tar hand om resten. Vi noggrant plocka ihop ditt material och säkerställer att din beställning är komplett och redo så snart som möjligt. Och du har flexibiliteten att välja om du vill få dina varor levererade direkt till dig eller om du föredrar att hämta dem själv. Det här alternativet är perfekt när du har bråttom och behöver genomföra ett smidigt köp eller när du behöver många olika artiklar och vill vara säker på att allt finns med. Oavsett om du har bråttom eller om du behöver noggrant planera och välja rätt material, så är vi här för att hjälpa dig.

Köp material på offert

Det är inga problem om du vill ha en offert först, oavsett om det gäller material som finns på vårt lager, beställningsvaror eller specialbeställningar. Vi förstår att tydlig och detaljerad prissättning är viktigt för dig. Kontakta oss med din förfrågan, och vårt erfarna team kommer att skapa en noggrann och konkurrenskraftig offert som passar dina behov och budget. Låt oss hjälpa dig att få den information du behöver för att fatta de bästa besluten för ditt projekt.

Låna släpkärra

Vi vet hur snabbt det kan fyllas upp, och ibland räcker inte en vanlig bil till för att transportera allt material. Därför erbjuder vi kostnadsfri uthyrning av släpvagnar för att underlätta din transport. Behöver du transportera mindre mängder material från vår bygghandel? Kontakta oss för att se över möjligheten att låna en släpvagn. Vi är här för att göra din hämtning eller leverans smidig och bekväm.

 

Utkörning av material

För dig som behöver transportera större mängder material eller om du inte har möjlighet att transportera allt själv, erbjuder vi smidiga lösningar. Vi kan leverera materialet direkt till din dörr eller till din arbetsplats. Vår transporttjänst finns här för att säkerställa att ditt material når din plats på ett snabbt och säkert sätt. Dessutom erbjuder vi kranlyft för exakt och enkel placering, oavsett hur omfattande ditt projekt är. Vi är här för att göra hela processen så enkel och bekväm som möjligt för dig.

 

Sedan ett år tillbaka är vi kontantfria för både din och vår säkerhet. Du är välkommen att betala med kort, Swish eller på faktura. Tack för din förståelse och samarbete gällande vårt kontantfria betalningssystem.

 
 

VI HJÄLPER DIG

MATTIAS ÖBERG
Lagerchef/Materialförsäljning

0730–40 43 68
mattias.oberg@eriklarssonbygg.se

DANIEL SAMUELSSON
Materialförsäljning

0702–85 41 38
daniel.samuelsson@eriklarssonbygg.se

 
 

UPPTÄCK VÅRT UTBUD – ALLT TILL DITT BYGGPROJEKT

Här kan du se exempel på vårt sortiment. Om det är något specifikt du behöver som inte finns med här, eller om du saknar en specifik leverantör, är du välkommen att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig och ser fram emot att uppfylla dina byggbehov på bästa sätt.

BESLAG

Vi erbjuder ett brett utbud av olika beslag, inklusive lås, trycken samt dörr- och fönsterbeslag från olika kända leverantörer som Assa, Thomee och Habo. Oavsett om du behöver säkra ditt hem eller kontoret eller om du letar efter stilrena och funktionella beslag till ditt projekt, har vi det du behöver. 

BYGGNADSBLOCK

Vi är ständigt medvetna om de senaste innovativa bygglösningarna och strävar efter att erbjuda dem alla. Vår målsättning är att ha ett omfattande utbud av byggnadsblock, inklusive betongblock, lättbetong, klinker, glasblock, sand, grus och marksten från pålitliga leverantörer som Finja. Oavsett om du planerar en strukturell ombyggnad eller en dekorativ trädgårdsdesign har vi de smarta och hållbara materialen.

CEMENT

Oavsett om du behöver material för fasadrenovering, grundläggning eller golvutjämning, har vi de rätta produkterna för dig. Hos oss finner du ett komplett utbud av byggmaterial, inklusive cement, kalkvaror, fasadputs, torrbruk och avjämningsmassa. Vi samarbetar med leverantörer som Finja.

INNER-/YTTERDÖRRAR

Hos oss hittar du ett brett utbud av ytter- och innerdörrar från leverantörer som Traryd Fönster, NorDan och Dooria. Oavsett om du letar efter säkerhetsdörrar för ditt hem eller stilrena innerdörrar för ditt projekt, har vi olika varianter att välja mellan. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativa dörrar som kombinerar säkerhet, stil och hållbarhet.

FÄSTDON

När det gäller fästdon är det inte alltid enkelt att veta vilka som passar bäst för ditt projekt. Hos oss finner du expertisen du behöver. Oavsett om du arbetar med trä, metall eller betong, har vi de rätta fästelementen för att säkerställa ett säkert och hållbart resultat i ditt projekt. Vårt sortiment omfattar allt från spikar, skruvar, bultar och avancerade förankringslösningar. Vi samarbetar med pålitliga leverantörer som Västsvensk Byggskruv och Nils Ahlgren för att säkerställa hög kvalitet som håller år efter år.

FÖNSTER

Hos oss finner du ett omfattande urval av fönster, inklusive alla möjliga typer för olika behov och stilar, såsom energieffektiva fönster, säkerhetsfönster eller fönster med speciella designelement. Låt oss hjälpa dig att räkna på ditt projekt. Vi samarbetar med kvalitativa leverantörer som Traryd Fönster och Elitfönster för att säkerställa hög kvalitet och mångsidighet i vårt sortiment. 

GOLV

Hos oss finner du ett omfattande utbud av golvbeläggningar, inklusive massiva trägolv, parkettgolv och laminatgolv. Vi samarbetar med respekterade leverantörer som Tarkett och Fredricsons Trä för att erbjuda högkvalitativa golvalternativ. Oavsett om du föredrar den naturliga skönheten av massivt trä, den eleganta stilen av parkett eller det praktiska och slitstarka laminatgolvet, har vi ett golv som passar din smak och behov.

INNERTAK

Ibland kräver innertakettaket mer än bara en enkel lösning. Hos oss finner du olika typer av takskivor, träpaneler och undertakssystem från pålitliga leverantörer som Huntonit och Ecophon. Oavsett om du behöver lättskötta takskivor, eleganta träpaneler eller effektiva undertakssystem för att möta akustiska eller termiska behov, har vi det du behöver för att förvandla ditt tak till något extraordinärt. 

ISOLERING

Isolering är nyckeln till energieffektivitet, och det är därför avgörande att välja rätt isoleringsmaterial för ditt projekt. Oavsett om du behöver effektiv värmeisolering, ljudisolering eller brandsäkra isoleringslösningar, har vi produkter som matchar dina krav och förväntningar. Vårt sortiment omfattar ett brett urval av isoleringsmaterial, inklusive mineralull, cellplast och stenull. Vi samarbetar med leverantörer som Isover och Sundolitt.

KAKEL OCH KLINKER

Oavsett om du söker moderna kakelplattor, eleganta klinker eller kreativa mosaikmönster, har vi det du behöver för att skapa en imponerande yta. Hos oss hittar du allt från kakel, klinker och mosaik till redskap, fästmassor och fogmassor från leverantörer som Dekora och Nova Kakel för att erbjuda högkvalitativa och stilrena alternativ för ditt badrum, kök eller andra ytor.

KÖK OCH BADRUM

Oavsett om du letar efter eleganta bänkskivor, skräddarsydda kökslösningar eller exklusiva badrumsinredningar kan vi hjälpa dig att hitta det du behöver. Vi hjälper dig med allt från bänkskivor och skräddarsydda snickerier till inredningslösningar för badrum, kök och bastu. Vi samarbetar bland annat med leverantörer som Länghems Kök och Svedbergs.

LISTER

Hos oss finner du ett brett sortiment av trämaterial inklusive planhyvlat virke, trälister och träfiberlister. Vi samarbetar med pålitliga leverantörer som Fegens Hyvleri och Bäckegårdslist för att erbjuda högkvalitativa och hållbara träprodukter. Oavsett om du behöver material för snickeriarbeten, golv- eller taklist, har vi de rätta produkterna för ditt projekt.

LIM OCH FOG

Oavsett om du behöver starka lim för industriella applikationer, vatten- och väderbeständig tätmassa eller högkvalitativa oljor för träbearbetning, har vi de rätta produkterna för ditt projekt. Hos oss hittar du ett omfattande utbud av lim, fogmassa, asfalts-/tätmassa, kitt, spackel, oljor och fett. Vi samarbetar med leverantörer som Tremco och Icopal för att erbjuda högkvalitativa och pålitliga produkter för olika ändamål. 

PLÅTBESLAG

Oberoende av om du behöver robusta plåtbeslag för taket, effektiva regnvattensystem eller specialiserade lösningar som sop- och rökluckor, har vi de rätta produkterna för ditt projekt. Kontakta oss för att få mer information om vårt sortiment och för att få expertråd om vilka produkter som passar bäst för dina specifika behov.

SKIVMATERIAL

Hos oss hittar du ett brett utbud av vanliga skivor, panel- och beklädnadsskivor tillverkade i olika material. Vi samarbetar med leverantörer som Norgips och Fredricsons Trä för att erbjuda högkvalitativa produkter som passar för olika byggprojekt. Oavsett om du behöver gips-, trä-, eller andra materialskivor för ditt innertak, väggar eller andra ytor, har vi de rätta produkterna för ditt projekt.

STÅL OCH METALL

Oberoende om du behöver förstärkning med armeringsstål, ventilation med hålprofiler, eller dekorativa element med perforerad plåt och sträckmetall, har vi de rätta produkterna för ditt projekt. Hos oss hittar du ett omfattande utbud av byggmaterial, inklusive armeringsstål, hålprofiler, perforerad plåt och sträckmetall. Vi samarbetar med leverantörer som Armera Väst.

TRÄVAROR

För att ett byggnadsprojekt ska bli framgångsrikt är det avgörande att använda högkvalitativa trämaterial. Hos oss hittar du ett omfattande urval av olika trämaterial för olika ändamål, oavsett om du behöver material för byggnation, snickeriarbeten eller konstruktion av trästrukturer. Vårt sortiment inkluderar rå-/slätspont, läkt, formvirke, impregnerat virke och limträbalk. Vi samarbetar med leverantörer som Derome och Plate för att erbjuda träprodukter av högsta kvalitet.

TÄTSKIKT

Vi förstår vikten av ett effektivt tätskikt för ditt byggprojekt. Därför erbjuder vi ett brett utbud av tätskiktsprodukter, inklusive underlags- och ytpapp, fogband, plastfolie, tätningslist och avancerade tätskiktssystem. Genom samarbeten med pålitliga leverantörer som Icopal och T-emballage kan vi säkerställa högkvalitativa produkter som skyddar din konstruktion mot fukt och väder.

VÄGGPANEL

Skapa den perfekta finishen för ditt rum med vårt utbud av väggpanel. Vi erbjuder olika typer av vägg- och dekorpanel, både behandlade och obehandlade, för att passa din inredningsstil. Med vårt sortiment av högkvalitativa paneler kan du förvandla dina väggar och ge ditt utrymme den eleganta touchen det förtjänar. Vi samarbetar med leverantörer som Lundgrens Hyvleri för att erbjuda produkter av högsta kvalitet.

YTTERTAK

Inget är viktigare än att ha ett yttertak som är helt tätt. Därför erbjuder vi ett brett sortiment av takmaterial, inklusive takpannor i tegel och betong, takplåt och asfaltsimpregnerade takplattor. Vi samarbetar med pålitliga leverantörer som St:Eriks och Plannja för att erbjuda högkvalitativa takprodukter som kombinerar hållbarhet och estetik.

YTTERVÄGG

Vi förstår vikten av att ha många valmöjligheter när det gäller ytterväggar, och vi strävar efter att ha dem alla tillgängliga för dig. Vårt sortiment inkluderar brädfodring, fibercementskivor, puts och fasadsten, vilket ger dig en mängd olika alternativ att välja mellan. Genom vår samverkan med pålitliga leverantörer som Plannja och Cembrit kan vi erbjuda högkvalitativa material som inte bara skyddar din byggnad utan även förskönar dess yttre.