VI SÖKER TOMTER OCH MARK FÖR ATT BYGGA NYA HEM 

Vi letar kontinuerligt efter mark och tomter i alla städer och tätorter i södra Sverige där våra kunder önskar bo. Oavsett om det handlar om att köpa marken direkt eller att stycka av tomter är vi intresserade. Vi värdesätter småskalighet och ser varje tomt som unik. Vårt mål är att skapa bostäder som harmoniserar med sin omgivning och samtidigt har det där lilla extra. Vi avstår från färdiga standardhus för att istället skapa hem där varje detalj är genomtänkt. För oss handlar det inte bara om att bygga lägenheter; vi bygger hem.

 

VI TAR HAND OM HELHETEN

Vi strävar efter att göra processen enkel för dig och samtidigt förstå att det är viktigt att känna sig trygg. Att göra markaffärer eller avstyckningar är inte vardagliga händelser, och vi värdesätter våra relationer. Personliga möten är viktiga för oss så att du känner dig bekväm genom hela processen.

Från det ögonblick vi ingår avtal om markförvärv har vi erfarenheten och kompetensen för att hantera allt från avstyckning till planarbete. Vi tar hand om all kommunikation med myndigheter och kommuner och ser till att alla nödvändiga undersökningar och inventeringar genomförs. Utformningen av avtalet anpassas efter tomten eller fastigheten, samt dina önskemål som säljare. Vi förstår att du som markägare har värdefulla insikter och tankar om hur området kan utvecklas, och vi är angelägna om att lyssna och ta del av dina idéer. Tveka inte att höra av dig så att vi kan diskutera hur vårt samarbete kan utformas på bästa sätt.

 
 
 

70 ÅRS ERFARENHET AV ATT BYGGA MED BÅDE HJÄRNA, HJÄRTA OCH HÄNDER

Vi älskar inte bara att bygga, vi älskar att göra det på rätt sätt. Annars gör vi det inte alls. Med över 70 års erfarenhet av att planera, samordna och genomföra totalentreprenader har vi utvecklats och lärt oss mycket genom åren. Vi strävar efter att bygga med omtanke och hållbarhet, något som vi har blivit prisade för. Vi tar ansvar för våra handlingar, hur vi utför dem och vilka konsekvenser de får. Vi arbetar aktivt för att minska vår klimatpåverkan, vi kompromissar aldrig när det gäller en trygg och säker arbetsmiljö, och där det är möjligt väljer vi i första hand lokala samarbeten och leverantörer. Det vi lovar är det vi håller. Det gör oss till stolta byggare!
 
 

VÅR HISTORIA

Vi är i grunden ett familjeföretag som officiellt grundades 1947 av Erik och Karin Larsson. Till en början bestod kärnverksamheten främst av byggnation av bostadshus och lantbruksfastigheter. Med tiden har verksamheten breddats och utvecklats. År 2015 genomfördes en andra generationsväxling då Eriks barnbarn, Lars Larsson, tog över rollen som VD från sin far, Åke Larsson. 

Vi förstår hur viktigt det är för dig att känna trygghet och förtroende för oss. Vi är mer än bara ett byggföretag. Bakom namnet finns människor som varje dag arbetar aktivt för att göra världen lite bättre, varmare och trivsammare att leva i. Vårt ledord är framför allt OMTANKE. Det genomsyrar allt vi gör, från hur vi samarbetar internt till vår syn på våra arbetskamrater, kunder och samhället i stort. Det är ett arbete som har pågått i många år och har gett oss flera prestigefulla utmärkelser, både inom jämställdhet och hållbarhet.

 

HÖR AV DIG TILL OSS!

DANIEL CLAESSON
Projektutvecklare

LARS LARSSON
Vd

070–567 13 44
lars.larsson@eriklarssonbygg.se